Inspirationsdag for den seriøse rytter- Der går op i de små detaljer

Mangler du også inspiration i din hverdagstræning, bliver du nogen gang i tvivl om, hvorfor du egentlig rider en versade, travers eller firkantvolte nu, og tænker du også over, hvordan du får bedre styr på skuldrene på din hest, får styrket galoppen eller får din hest bedre ud til tøjlen.

Så er denne dag lige noget for dig.

Jeg vil ikke lyve, det er et ambitiøst program med fart på, og du kommer helt sikkert til at sove godt, når du kommer hjem.

Dine undervisere igennem hele dagen

Som sagt er jeg ikke ene om at stå for undervisning denne dag.

Stor kompetence og enorm erfaring og viden

Min mangeårige samarbejds- og sparringspartner, tidligere GP springrytter og ejer af Blue Berry Hill og stifter af BBH Basisinstruktør uddannelsen Susan Kjærgård vil stå for alle de lækre detaljer i springlektionen.

Derudover vil min faste behandler, til både egne, elevers og træningsheste, Christina Vindelev, ejer af Jysk Hesteterapi, uddannet fagveterinærsygeplejerske i rehabilitering, Fysiurgisk hesteterapeut og BBH Basisinstruktør, hjælpe os med at holde styr på hestens krop og bevægelse samt give input til div øvelser igennem dagen set med behandler øjne.

Sidst men ikke mindst…  Så har vi Sarah Gerding, som de seneste 9 år har levet af at undervise og have heste i ridning.
Tilridning, videreuddannelse, genoptræning og omtræning af uønsket adfærd. 
Uddannet BBH Træner og Basisinstruktør og holder også løbende kurser og workshops både fysisk og online.

Når du har været deltager til Hest og Rytter i balance, så  har du den teoretiske forståelse for hvordan din hest lærer og hvordan du påvirker den på godt og ondt.
Du har knyttet denne viden sammen med en masse forskellige øvelser til praktisk forståelse, og ved nu også mere om hvordan din hest arbejder sundt og tillidsfuldt, og hvor du skal kigge for at lede efter fremgang.

Du har set longering, dressur og spring udført i praksis, fået en forståelse for hvordan forskellige øvelser skal udføres, og hvordan de påvirker din hest, så du mere effektivt kan sætte ind på at få mere harmonisk træning med din hest. 

Sidst men ikke mindst, så er du blevet klogere på egen krop og hjerne, hvordan disse kan spænde ben for dig, og vigtigst af alt, hvordan du kan forbedre dig selv med praktisk og nemt udførte øvelser.
Hvordan du bruger denne viden i praksis til at træne din hest til  og hvordan dette vil være med til at give dig og din hest en større samhørighed i din ridning. Der ud over har du praktiske øvelser der hjælper dig i din daglige træning til at fortsætte den positive udvikling