Ingen December uden Julekalender

–  Det gælder også i Rytterstuen

I år kan du bruge 5 minuter hver dag indtil jul, på at lærer lidt mere om dig og din hest, til glæde for jer begge, og ikke mindst til stor glæde for jeres daglige samarbejde.

Hver dag  frem mod Jul vil der være en ny “låge” at åbne inde i Rytterstuen, enten som en video, eller et lille skriv.

Alle lågerne kommer til at indeholde viden inden for disse 4 emner:

  • Din hests læring
  • Din hests krop
  • Dig som Rytter
  • Jer som helhed
Hver søndag i Advent vil der være et Q&A afsnit af podcasten– En snak om hestetræning, hvor du på forhånd har mulighed for at stille spørgsmål eller bede os vende et specielt emne, som du gerne vil have vores tanker om.

Og ingen julekalender uden gaver...

– Og sådan er det også i Rytterstuens julekalender. 

Hver søndag i advent vil der være konkurrencer om skønne adventsgaver fra nogle af mine absolut yndlings leverandører, og det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at tilmelde dig julekalenderen og svare på 3 simple spørgsmål om indholdet i ugens låger, som du hver uge får tilsendt på direkte på din mail.


Her under kan du læse som de skønne gavegivere, og du kan besøge deres sider, ved at klikke på deres billede.

Støvlsig Hestefoder

– En helt fantastisk foder butik i Nørresundby, som har ALT hvad jeg drømmer om i foder og de er simpelthen så skønt kun at skulle køre ET sted hen. Fagligheden er høj, og så har de også en skøn online forretning til alle jer der har lidt for langt til Nørresundby.

Jysk Hesteterapi

– I min, helt objektive mening, en af landets bedste behandlere. Hun hjælper både mine egne,  træningshestene og flere af mine elevers heste, og har lokaliseret og afhjulpet udfordringer i krop, muskler og fascier ved mange heste, og har dermed givet dem en fordel i deres træning.

Barefoot Danmark

– Laver nogle virkelig lækre ting. 
Jeg er selv storforbruger af deres lækre bløde tøjler, som kommer i ekstra længde, deres trenser, som kan kombineres så de både bliver til bid, kapsun og bidløs og deres bareback pads som jeg altid bruger i forbindelse med tilridning, og til en god tur i skoven

WOW Sadler DK

– Laver de lækreste sadler. Flere af mine elever har fået deres egen special designede sadel som både opfylder deres, og deres hests krav og behov ned til mindste detalje.
Jeg glæder mig til snart at skulle have mine egne også.
Ud over det laver de også en masse lækkert tilbehør.