Bliver du nogen sinde frustreret og opgivende når du træner din hest?

Kender du også det, at det ikke føles som om du og din hest har et fælles sprog. Det føles som om rideturen kommer til at handle mere om “hvem der vandt” eller overgav sig først, end det handler om det samarbejde du drømmer om det skal være?

Hvis ja, så har du trykket på det helt rigtige link. På dette online minikursus får du værktøjerne til at finde ud af hvad der går galt, og input til hvad du skal gøre istedet.

OG DET FEDESTE ER…
DET KOSTER DIG KUN DIN E-MAIL AT DELTAGE

Kurset er skrædersyet til dig hvis du kan genkende dig selv i et eller flere af følgende punkter

Fandt du også et punkt du kunne nikke genkendende til? Så har jeg en dårlig og en god nyhed til dig

Minikursets 4 lektioner

Lidt om giraffen

Mit navn er Sarah Gerding og jeg er uddannet BBH Basis instruktør og træner, og lever af at undervise og holde kurser online og “live”.
Derudover har jeg heste i tilridning, genoptræning og ombetingning af uønsket adfærd.


Igennem tiden har jeg trænet virkelig mange heste, hvor en af de første ting de altid har skullet lære når de er kommet i træning ved mig, er gode solide basis signaler, så vi som ryttere kan blive plusser for vores heste, istedet for minusser.

Den erfaring vil jeg nu rigtig gerne dele med dig.

Dette kursus vil gøre en forskel for dig og din hest, hvis du kan genkende dig selv i denne tekst

Du er en indfølende ryttere som drømmer om at dine rideture skal afspejle samhørighed imellem dig og din hest.
Træningen med din hest bygger på ro og tillid og din hest er sund og rask hest.

Du ønsker større forståelse for din hests læring, og ikke mindst, så ønsker du at blive et plus i jeres fælles træning istedet for et minus.

Når du har gennemført minikurset “Sådan bliver du et plus i træningen med din hest, istedet for et minus” har du de værktøjer der skal til, for at gennemskue hvorfor træningen med din hest bliver svær og problemfyldt.
Derudover har du en plan for hvordan du i fremtiden kan opnå mere effektiv og problemfri hestetræning med større samhørighed og forståelse for din hest, som bonus.