Om

Jeg sad på en hest første gang, da jeg var omkring 3 måneder gammel. Siden den dag har jeg brændt for hestene og alt hvad det indebærer.

Jeg fandt hurtigt ud af, at ville man ride ”problemhestene” så kunne man opnå mange gratis rideture. Selv efter jeg som 11årig købte min egen pony, red jeg stadig gerne andres ”vildheste”.
Især unghestene, eller de rå heste tabte jeg mit hjerte til, og det at bringe dem fra ingenting til springstjerner blev min passion.

Den dag i dag brænder jeg stadig for at træne og arbejde med hestene. Rå som rutinerede og ikke blot selv at træne dem fra unghest til stærke velfungerende ridedyr, men også at lære og guide hesteejere i at finde samme forståelse, glød og glæde i træningen af deres egne heste. Denne kombination gør nemlig hestetræning inspirerende og fuld af glæde.

Jeg har gennem tiden redet en del, både heste og ponyer op til MB spring, og i mine pony år red jeg min egen pony op til landsplan i military hvor vi blandt andet startede DM.

Uddanelse

Uddannelse og erfaring
Uddannet BBH basis instruktør i 2011 med holdets højeste gennemsnit på 11, og bl.a. 12 i helheden i min undervisning.

I 2017 blev jeg ligeledes uddannet BBH træner med hovedfokus på spring

Kurser:

Jeg deltager jævnligt i kurser ved forskellige undervisere. Både med henblik på hestetræningen, men også kurser i formidling og kommunikation har min interesse.

Fællestrækket er at de alle forsøger at få træningen med hestene, eller mennesker imellem, til at give mening, og at de alle har noget som jeg kan bruge.

Jeg har bl.a. deltaget i kurser med følgende undervisere:

-Susan Kjærgård
-Manolo Mendez
-Chanthelle Mathewes
-Amanda Barton
-Paulo Sérgio Perdigão
-Marianne Dahl-Jensen
-Christina Suntum Sørensen
-Annette Klausen Bengtsson
-Christina Holmbæck
-Stine Joy
-Bo Staal
Og mange flere

Undervisning:

Vi bliver aldrig for gode til at modtage undervisning, og ofte står jeg da også, og hører mig selv sige ting til en elev, som var nøjagtigt hvad jeg burde gøre i træningen af mine egen hest. Træning af vores egne heste er altid svære, da der er mange følelser involverede, og derfor omgiver jeg mig i min dagligdag også med kompetente undervisere, så jeg er sikker på hele tiden at udvikle mig som rytter og træner, så vel som underviser.

Af faste underviser kan jeg nævne følgende:

Susan Kjærgård
Stine Joy hvor vi arbejder fokuseret med mit sæde og generelt min opstilling og dennes indvirken på hesten