Undervisning af seriøse ryttere

Jeg starter altid med at finde den enkelte rytters ønsker og mål, og derefter får vi sammen lagt en realistisk plan for, hvad der skal til for at opnå disse.

Vi arbejder hver gang på at opnå en forståelse for de værktøjer vi bruger i undervisningen, så rytteren altid kan træne videre med de forskellige øvelser, selvom jeg ikke er til stede. Dette gør at vi kan tage nye værktøjer i brug, og komme et skridt nærmere målet hver gang.

Jeg har undervist i mange år, og har høstet mig mange erfaringer igennem arbejdet med forskellige ryttere såvel som heste. Alle har de til fælles at de arbejder i mod at skabe et sund og godt samarbejdet ekvipagen imellem.

Dette giver mig et grundlag for, og tiltro til, at jeg kan hjælpe mine elever med at undgå de problemer, der kan opstå i uddannelsen af hest og rytter, samt løse eventuelle problemer der allerede er opstået.

Få hjælp til din træning med evidensbaseret undervisning

Jeg bygger min undervisning og træning op omkring videnskabelig læringsteori, med brug af både negativ og positiv forstærkning.
Derudover har jeg hele tiden øje for om hestens fysik, anatomi og psyke kan klare det vi forlanger af den.
Samtidig arbejder jeg hen imod at vi får styrket disse, så vi kan forlange lidt mere, og dermed komme tættere på vores mål.

Mere konkret kan jeg hjælpe dig med:

  • At opnå den harmoniske vinderrunde på springbanen
  • At få rideglæden og trygheden tilbage
  • Installation af klare basis signaler (frem, stop, bak, drej og vig)
  • Indspringning og springtræning af den harmoniske ekvipage
  • Effektiv dressurtræning uden frustration
  • Tilridning helt fra start
  • Ombetining af konflikt og stress adfærd (bl.a. stejl, løb og stress)
  • Rolige og afslappede rideture alene og med andre
  • Rolig og brugbar trailertræning
  • Og meget mere…

Jeg underviser fast på udvalgte steder og ruter

Århus og omegn

Hvis du er interesseret i at komme med på min undervisnings rute i Århus og omegn, så meld dig ind i Facebook gruppen Undervisning Sarah Gerding Aarhus.
Her er alle planlagte datoer lagt op og tidsplaner for hver undervisnings dag bliver lige ledes lagt op her inde.

Fyn

En gang om måneden underviser jeg på Fyn. For spørgsmål, datoer og tilmelding følg facebooksiden Sarah Gerding på Fyn.

Aalborg og omegn

Det er hver uge muligt at få undervisning i Aalborg og omegn. For nærmere planlægning kontakt Sarah Gerding på 25215202, mail kontakt@sarahgerding.dk eller på Sarah Gerding, Hestetræning der giver mening.